Over mij

Hi! Wat leuk dat je mijn website bezoekt!

Wie ben ik?

Ik ben Ilse Visscher, 26 jaar oud en afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs. Typerend voor wie ik ben zijn: positief zijn, enthousiast, perfectionistisch, katten-mens, dol op reizen, films kijken en gek op koken. En bovenal enorm dol op mijn gezinnetje! Op 1 september ben ik ‘getrouwd’ met Erik Jan en op 15 december 2017 hebben wij een zoon gekregen, Lars. Een vrolijk, lief mannetje en op dit moment vooral onwijs ondeugend. Moeder worden is het mooiste wat je kan meemaken in je leven! Ik geniet er dan ook enorm van. Na bijna drie maanden later besluit ik dat ik het toch (net als heel veel anderen) leuk vind om een blog te beginnen en alles van me af te schrijven en te delen met jullie.

Waarom dan ‘ook’ een blog beginnen? En waarom is mijn blog dan anders?

Naja, niet zozeer anders als bij anderen, maar dit is mijn waarheid over het moederschap. Tijdens mijn zwangerschap heb ik zelf ook veel blogs, plogs en vlogs gelezen en bekeken en vond ik het leuk en fijn om ervaringen van andere (jonge) moeders te lezen. Een beetje een houvast zeg maar. Alleen ik ervaar het weer op mijn eigen manier en wil daarom ook graag mijn ervaringen delen met jullie. Hoe mijn dagelijkse leven eruit ziet; hoe ik het vind om zo jong moeder te zijn; hoe het is om met een baby te reizen en andere dingen die mij in het dagelijkse leven bezighouden.

Er valt zoveel te vertellen en ik hoop dan ook dat ik op mijn beurt ook iemand anders kan ‘helpen’  door mijn ervaringen te delen. Wel op een positieve manier. Niet negatief, of juist geromantiseerd, maar gewoon zoals het is en hoe ik het ervaar. Ook ik kukel weleens van mijn blauwe wolk af hoor, na een drama-nachtje bijvoorbeeld, maar bovenal geniet ik enorm van mijn (nu nog) kleine mannetje. Ik vind het zelf vooral fijn om de realiteit te lezen, op een positieve manier, dus daar ga ik mijn best voor doen.

Liefs, Ilse

 

* Mijn profielfoto is gemaakt door lichtzoet fotografie.
0
error: Content is protected !!